2018-2019 Bahar Yarıyılı Türkçe 2 Ders Programı
01.02.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılı TDB1032-TDB1014-TDB1016 kodlu Türkçe 2 dersi Örgün Eğitim ve Uzaktan Eğitim ders programları ayrı ayrı ekte bulunmaktadır.

Öğrencilerin Grup Seçiminde Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

. Ders kayıtları başladığında bölümünüze tanımlanan Türkçe 2 dersinin grubu USIS sisteminde size açılacaktır.

Ders kayıt sırasında kriterler kaldırıldığında(Bağımsız Ders Kaydında) ekte bulunan Türkçe 2 dersinin bölümünüzle aynı kodda olan diğer grupları da sisteminizde açılır.

. Böylelikle ders programınıza uygun olan diğer bölümlere tanımlanmış Türkçe 2 dersinin gruplarını da seçebilirsiniz.

. Eğer bir grubun kapasitesi dolmuş ise aynı gün aynı saatte başka bir grubun olup olmadığına ekteki programdan bakabilirsiniz. Eğer varsa o grubu sisteminizde ders programınıza ekleyebilirsiniz, yok ise ders programınıza uygun başka bir grubu seçebilirsiniz.

. Grup kapasitesi dolmuşsa, aynı gün ve saatte başka bir grup varsa kapasite artırımına gidilmez. Eğer aynı gün ve saatte başka bir grup yoksa 5'er 5'er artırıma gidilebilir.

Uzaktan Eğitim Ders Seçimi:

Uzaktan Eğitim grupları ilk kez bu dönem 28.01.2019 kayıtlar tamamlanmıştır.

Eğer uzaktan eğitimden grup seçmiş iseniz eders.yildiz.edu.tr adresinde dersleri takip etmeniz ve duyurulara dikkat etmeniz gerekmektedir. tdb.yildiz.edu.tr adresinde sadece sınav duyuruları yapılmaktadır.

------------------------------------------------------------------------------

Son Not:

. Eğer Uzaktan eğitim veya örgün eğitimden ders kayıt sırasında dersi ekleyemezseniz, ders ekleme işlemlerinizi okuduğunuz Bölüm Başkanlığınızda yapmanız gerekmektedir.

. Türk Dili Bölümü, ders kayıt sırasında dersi ekleyemeyen öğrencilere sonradan ders kaydı yapamaz.

İlgili dökümanlar