2017-2018 Bahar Yarıyılı Türkçe 2 Ders programı tıklayınız
31.01.2018

2017-2018 Bahar dönemi TDB1032-TDB1014-TDB1016 kodlu Türkçe 2 dersi Örgün Eğitim ve Uzaktan Eğitim ders programları ayrı ayrı ekte bulunmaktadır.

Öğrencilerin Grup Seçiminde Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

. Ders kayıtları başladığında bölümünüze tanımlanan Türkçe 2 dersinin grubu USIS sisteminde size açılacaktır.

Ders kayıt sırasında kriterler kaldırıldığında(Bağımsız Ders Kaydında) ekte bulunan Türkçe 2'in bölümünüzle aynı kodda olan diğer grupları da sisteminizde açılır.

. Böylelikle ders programınıza uygun olan diğer bölümlere tanımlanmış Türkçe 2 dersinin gruplarını da seçebilirsiniz.

. Eğer bir grubun kapasitesi dolmuş ise aynı gün aynı saatte başka bir grubun olup olmadığına ekteki proğramdan bakabilirsiniz. Eğer varsa o grubu sisteminizde ders programınıza ekleyebilirsiniz, yok ise ders programınıza uygun başka bir grubu seçebilirsiniz.

. Grup kapasitesi dolmuşsa ve aynı gün ve saatte başka bir grup varsa kapasite artırımına gidilmez. Eğer aynı saatte başka bir grup yoksa 5'er 5'er artırıma gidilebilir.

Uzaktan Eğitim Ders Seçimi:

. Uzaktan Eğitim grupları ekte ayrı bir dosya halinde verilmektedir.

. Ekte belirtilen grupları sistemden seçebilirsiniz. Uzaktan Eğitim gruplarının kapasitesi çok kısa bir sürede dolar. Grup kapasite artırımına gidilmez!

. Uzaktan eğitim ders ücreti ile ilgili duyuruları uzem.yildiz.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.

. Eğer uzaktan eğitimden grup seçmiş iseniz eders.yildiz.edu.tr adresinde dersleri takip etmeniz ve duyurulara dikkat etmeniz gerekmektedir. tdb.yildiz.edu.tr adresinde sadece sınav duyuruları yapılmaktadır.

------------------------------------------------------------------------------

Son Not:

Eğer Uzaktan eğitim veya örgün eğitimden ders kayıt sırasında dersi ekleyemezseniz, ders ekleme işlemlerinizi okuduğunuz Bölüm Başkanlığınızda yapmanız gerekmektedir.

. Türk Dili Bölümü, ders kayıt sırasında dersi ekleyemeyen öğrencilere sonradan ders kaydı yapamaz.

İlgili dökümanlar